Menu Sluiten

Leveranciers Buitenlandse Standenbouw

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Creating spaces to connect people.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is Expo Z een referentie in de internationale standenbouwwereld. Wij creëren de meest kwalitatieve standeninterieurs en virtuele belevingen. En dit steeds op maat van jouw visie en budget.

Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Onze jarenlange expertise in combinatie met onze passie en vakmanschap resulteert in bijzondere creaties waarmee jouw bedrijf kan schitteren! Wanneer je kiest voor Expo Z, kies je voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Je kan rekenen op Expo Z, van A tot Z.

Heb je een schitterend idee voor een stand of interieur? Kleine of grote projecten, voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Wij gaan graag creatief en innovatief aan de slag voor jou. We denken altijd mee mét jou, van ontwerp, uitvoering tot eindresultaat.

Hierbij stellen we ons steeds flexibel op en ontzorgen we elke klant doorheen het hele bouwproces. Alles wordt steeds binnenshuis geregeld. Zo zorgen we voor een snelle opvolging én snelle resultaten. Zo is een getalenteerd team van schrijnwerkers van A tot Z verantwoordelijk voor jouw project.

Benieuwd naar de meerwaarde van Expo Z voor jouw project?

Op zoek naar een beursstand, virtuele ervaring of een interieur op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Onze experts staat je graag bij met hun vakkennis en advies op maat van jouw project.

Meer info

tags: Leveranciers Standenbouwer – Virtuele Beursstand – Beurs Antwerpen Standenbouw – Internationale Standenbouw – Virtuele Tour – 

Wenst u meer info over leveranciers buitenlandse standenbouw kijk dan vlug op https://expoz.be | Leveranciers Buitenlandse Standenbouw

Standen | Beurzen | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers buitenlandse standenbouw

terug artikels portfolio nl en diensten referenties over ons contact artikels overlaten en toch deels de controle behouden het kan via een obo het komt steeds meer voor dat bedrijven worden overgelaten via een owner buyout obo. Het is een oplossing die de verkoper en de koper heel wat voordelen biedt. Lees meer overlaten en toch deels de controle behouden het kan via een obo bedrijf kopen of verkopen tijdens het coronatijdperk weinig ondernemingen blijven gespaard van de corona maatregelen. Maar de impact varieert heel erg van sector tot sector getuie de grafiek onderaan op basis van gegevens van de nationale bank. Wat is de impact van corona op overnames lees meer bedrijf kopen of verkopen tijdens het coronatijdperk familie of toch beter niet de tijd dat .

een stand hoger van winkelinrichtingen tot beursstanden polyconstruct bouwt standen in alle vormen en formaten. Ons bedrijf is opgericht in maar onze knowhow gaat al langer mee. De pure vakkennis over standenbouwen sprong van generatie over op generatie. We ontwerpen en bouwen al meer dan jaar standen van a tot z. Noem ons meesters in het vak. De expertise zit in onze vingers en wortelde zich in ons praktische brein leveranciers buitenlandse standenbouw gratis levering Daardoor werken we efficinter en schakelen we een stand hoger. Wil je creatief ook hoger schakelen graag wat bedoelen we met leveranciers buitenlandse standenbouw We houden van een fijne uitdaging. Zo een die verder gaat dan je voor mogelijk kan houden. Jouw idee is een ruwe diamant die we graag verder polijsten. Zodat hij schittert tussen alle andere projecten. Een id.

Het domein van Leveranciers buitenlandse standenbouw

skip to main content menu diensten projecten over ons nieuws amp trends jobs contact nl fr en home raquo jobs doe eens zot en solliciteer nu bij alter expo alter expo is een groeiende kmo die service biedt aan beursorganisatoren. Wij zijn meer dan jaar actief in binnen en buitenland. We need you beschikbare jobs junior werfleider profiel zin voor avontuur geen quot to quot mentaliteit rijbewijs c of bereid dit tijdens training te behalen contract vaste job contract van onbepaalde duur voltijds solliciteer nu groei met ons mee als junior werfleider voor beurs en standenbouw en leer de kneepjes van het vak rond hoe je een beursgebouw in no time in een nieuwe wereld omtovert want alter expo bouwt niet eacuteeacuten stand wel de ganse beurs jobinvulling je helpt mee met de realisatie van op en afbouw van de beurzen congressen bedrijfsevenementen je leert op een kostenefficieumlnte manier te werken en structuur te brengen bij de complexe opbouw van een beurs je werkt in binnen en buitenland in heel gevarieerde omgevingen en in.