Menu Sluiten

Internationale Standbouw

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Creating spaces to connect people.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is Expo Z een referentie in de internationale standenbouwwereld. Wij creëren de meest kwalitatieve standeninterieurs en virtuele belevingen. En dit steeds op maat van jouw visie en budget.

Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Onze jarenlange expertise in combinatie met onze passie en vakmanschap resulteert in bijzondere creaties waarmee jouw bedrijf kan schitteren! Wanneer je kiest voor Expo Z, kies je voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Je kan rekenen op Expo Z, van A tot Z.

Heb je een schitterend idee voor een stand of interieur? Kleine of grote projecten, voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Wij gaan graag creatief en innovatief aan de slag voor jou. We denken altijd mee mét jou, van ontwerp, uitvoering tot eindresultaat.

Hierbij stellen we ons steeds flexibel op en ontzorgen we elke klant doorheen het hele bouwproces. Alles wordt steeds binnenshuis geregeld. Zo zorgen we voor een snelle opvolging én snelle resultaten. Zo is een getalenteerd team van schrijnwerkers van A tot Z verantwoordelijk voor jouw project.

Benieuwd naar de meerwaarde van Expo Z voor jouw project?

Op zoek naar een beursstand, virtuele ervaring of een interieur op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Onze experts staat je graag bij met hun vakkennis en advies op maat van jouw project.

Meer info

tags: Leveranciers Standenbouwer – Virtuele Beursstand – Beurs Antwerpen Standenbouw – Internationale Standenbouw – Virtuele Tour – 

Wenst u meer info over internationale standbouw kijk dan vlug op https://expoz.be | Internationale Standbouw

Standen | Interieur | Beurzen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Internationale standbouw

infoexposas.be .. Interieur labo schrijnwerkerij over ons blog contact over ons sas pigeon lofts is een tiental jaren geleden ontstaan door de overname van duivensport van oystaeyen. Specialist na het optimaliseren van zowel de opbouw als de materialen en het samenwerken met zowat de gehele top van de duivenwereld kunnen we onszelf intussen de specialist noemen in alles wat u aan infrastructuur nodig heeft om tot successen te komen met uw gevleugelde vrienden. flexibel met een basis in de internationale standenbouw waardoor logistieke problemen geen enkel obstakel vormen terwijl flexibiliteit het codewoord is en een ruime kennis van alle verschillende mogelijkheden in hout en toebehoren komen we tot deze hoogstaande specialisatie internationale standbouw raming aanvragen open communicatie als een hecht familiebedrijf staan we dicht bij onze werknemers en onze klanten. Door een open communicatie en transparant overleg zijn er geen verrassingen op gebied van resultaat en kostprijs. Navigation adres exposas brulens lille belg.

standplus home standenbouw over standplus contact vulkoprin amp boplan op logimat vulkoprin amp boplan logimat . stuttgart duitsland logimat is de internationale beurs bij uitstek voor alles wat interne logistieke processen aangaat een grote bbbeurs met vooral industrieel georinteerde standhouders en veel technische producten. Niet altijd makkelijk om met deze elementen een aantrekkelijke beursstand te ontwerpen maar een uitdaging die we met het standenbouw team van standplus maar al te graag aangaan. Onze klant vulkoprin produceert wielen voor allerlei industrile toepassingen. Dit jaar vierden ze hun jarig bestaan en dat werd op de beursstand sterk in de verf gezet door hun logo hieraan aan te passen. De strakke houten dakconstructie loopt mooi over in een uitstalkast waarin enkele van hun producten worden getoond. De logobox boven de stand zorgt dan weer voor een goede zichtbaarheid zodat klanten en prospecten de beursstand al van ver kunnen herkennen.

Interesse in Internationale standbouw

about works blog contact mazda autosalon standenbouw scrol naar beneden voor meer informatie. Ontwerp beursstand mazda autosalon na een boeiende en spannende wedstrijd tussen internationale ontwerpbureaus is froyen amp zeitler opnieuw met de eer gaan lopen. Voor de europese premire van de splinternieuwe mazda en de skyactivx motorblok wilde mazda uitpakken met een volledig nieuwe stand design. De uitdaging was om een stand te creren van spectaculaire architectuur die tegelijkertijd sereniteit en eenheid uitstraalt het nut van internationale standbouw Bij het concept staan beleving en genot centraal met een uitgesproken focus op harmonie en hospitality. Wij hebben gekozen voor eenvoudige maar krachtige materialen met een zeer sterk contrast. Zin om samen te werken vertel het ons vorig project apart de haan volgend project moxy deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimal.