Menu Sluiten

Standenbouw Provincie Antwerpen

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van ontwerp tot realisatie

A&B project is een dynamisch bedrijf van Belgische herkomst. Onze origine ligt in de standenbouw maar door de jaren heen hebben wij onze expertise verder uitgebreid. U kan op ons rekenen voor uw creatief totaalconcept met oog voor functionaliteit en originaliteit. 

Wij staan u bij in uw projecten voor: 

  • Standenbouw

    A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

  • Interieur

    A&B Project zorgt voor uw interieurproject of -renovatie. Onze interieurprojecten worden gekenmerkt door originaliteit en duurzaamheid. Wij verzorgen uw projecten van A tot Z, van modern ontwerp tot unieke realisatie.

  • Grafiek

    Het is van belang dat visuele communicatie opvalt en overtuigt. Het juiste grafische design, op de juiste plaats, kan de doorslag betekenen voor de visibiliteit van uw bedrijf.  A&B Project verzorgt voor u de vele aspecten die visuele communicatie biedt. Van signalisatie tot banners, displays, Shop in Shop en veel meer. 

Stel ons uw vraag online of bel ons op +32 (0)3 740 01 50.

34525423452542

More info

tags: Beursstanden – Bouwen Decors – Bouwen Standen – Decorbouw – Interieurconcepten – 

Wenst u meer info over standenbouw provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.abproject.be | Standenbouw Provincie Antwerpen

Events | Interieur | Renovatie | Communicatie | Beurzen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Standenbouw provincie antwerpen

creatuur menu shop over ons foto s contact creatuur shop over ons foto s contact over ons creatuur the pop props factory ons atelier maakt ontwerpen en doet de uitvoering van uw dprojecten. Wij verzorgen boetseerwerk vormgeving moulages en uitvoering in alle polymeren epoxy kunsstoffen latex silyconen foam hars maar ook hout en metaal. Uitvergrotingen van producten logos promotie en publiciteitsvoorwerpen als standen en etalagemateriaal. Daarnaast hebben wij een kostuumatelier waar zowel intap en promotiepoppen gemaakt worden als ook fantasiekostuums en maatwerk standenbouw provincie antwerpen prijzen Verder geven wij rondleidingen en organiseren workshops en masterclasses in poppenmaken mouleren en boetseren spel met poppen en figuren alles in samenwerking met professionele artiesten uit het gezelschap van theater froefroe. Wij bied.

deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer rarr sluiten home onze diensten fotoaposs nieuws referenties over ons contact nl fr de pl ru en home onze diensten fotoaposs nieuws referenties over ons contact nieuws comformaskers niet voor medisch gebruik april comfortmaskers made in belgium formaat x cm let op dit zijn geen medische mondmaskers of pbm persoonlijke beschermingsmiddelen. Enkel voor persoonlijk verbruik Toekomstmogelijkheden standenbouw provincie antwerpen Door de elastische banden sluiten deze stoffen gezichtsmaskers nauw aan op het onderste deel van je gezicht zonder je huid te irriteren. Ze bieden comfort aan de gebruiker je kan gezicht neus of lippen niet aanraken. Materiaal polyester ndash gr m wasbaar deg steriel herbruikbaar dubbel gelaagd oekotex standaard productk.

Toelichting over Standenbouw provincie antwerpen

terug artikels portfolio nl en diensten referenties over ons contact referenties acquired an important stake of advisor of the sellers delta engineering een oost vlaamse diamant uit ophasselt geraardsbergen is een innoverende wereldspeler in de automatisatieoplossingen en machines voor kunststofverpakkingen en de blaasvormindustrie blow moulding . Delta engineering werd in opgericht door danny de bruyn en rudy lemeire. Het heeft drie vestigingen belgi onderzoek amp ontwikkeling productie verkoop en service roemeni productie en de verenigde staten verkoop amp service. Het telt zon werknemers. Delta engineering realiseerde in miljoen euro omzet. In hoofdzaak was het de opdracht van mna.