Menu Sluiten

Specialisatie Standenbouw

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van ontwerp tot realisatie

A&B project is een dynamisch bedrijf van Belgische herkomst. Onze origine ligt in de standenbouw maar door de jaren heen hebben wij onze expertise verder uitgebreid. U kan op ons rekenen voor uw creatief totaalconcept met oog voor functionaliteit en originaliteit. 

Wij staan u bij in uw projecten voor: 

  • Standenbouw

    A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

  • Interieur

    A&B Project zorgt voor uw interieurproject of -renovatie. Onze interieurprojecten worden gekenmerkt door originaliteit en duurzaamheid. Wij verzorgen uw projecten van A tot Z, van modern ontwerp tot unieke realisatie.

  • Grafiek

    Het is van belang dat visuele communicatie opvalt en overtuigt. Het juiste grafische design, op de juiste plaats, kan de doorslag betekenen voor de visibiliteit van uw bedrijf.  A&B Project verzorgt voor u de vele aspecten die visuele communicatie biedt. Van signalisatie tot banners, displays, Shop in Shop en veel meer. 

Stel ons uw vraag online of bel ons op +32 (0)3 740 01 50.

34525423452542

More info

tags: Standenbouw – Bouwen Standen – Bouwen Decors – Standenbouw Provincie Antwerpen – Standenbouw Locaal – 

Wenst u meer info over specialisatie standenbouw kijk dan vlug op https://www.abproject.be | Specialisatie Standenbouw

Grafisch En Reclame | Communicatie | Renovatie | Interieur | Standen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisatie standenbouw

standenbouw decor van ontwerp tot realisatie ab project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand van ontwerp tot realisatie. Onze expertise en ons netwerk zijn de basis voor het uitwerken van uw beursstand. In samenspraak werken we aan een project dat uw verwachting inlost specialisatie standenbouw zijn zeer gegeerd Hiervoor gaan we aan de slag met oog voor detail en met de nodige flexibiliteit. Tijdens een eerste gesprek bespreken wij het idee achter en het doel van de stand. U communiceert in dit gesprek aan ons uw verwachtingen. Op basis hiervan denken wij een creatief concept uit. Hierbij plaatsen wij functionaliteit en original.

terug artikels portfolio nl en diensten referenties over ons contact referenties acquired an important stake of advisor of the sellers delta engineering een oost vlaamse diamant uit ophasselt geraardsbergen is een innoverende wereldspeler in de automatisatieoplossingen en machines voor kunststofverpakkingen en de blaasvormindustrie blow moulding . Delta engineering werd in opgericht door danny de bruyn en rudy lemeire. Het heeft drie vestigingen belgi onderzoek amp ontwikkeling productie verkoop en service roemeni productie en de verenigde staten verkoop amp service. Het telt zon werknemers. Delta engineering realiseerde in miljoen euro omzet. In hoofdzaak was het de opdracht van mna om de beste partner te zoeken om sam.

Vragen over Specialisatie standenbouw

toggle navigation home onze merken retail mofex modulaire wandsystemen sokolon modulaire midshops tubomodi modulaire wanddisplays midshops akiddo kinderhoeken accessoires rico paspoppen etalagepoppen kantoor mofex modulaire wandsystemen fraid foam constructies sintetica acrylaat panelen sheets diversen zubstanz modulaire standenbouw displays r.f.m. Productie en ontwerp realisaties contact kantoorinrichting projectbegeleiding standaard en maatwerk productie installatie de juiste partner voor de juiste job intercor een bedrijf voor projectbegeleiding winkel en kantoorinrichting kan bogen op een technische knowhow en ervaring van meer dan jaar. Nieuwe trends nieuwe designs worden door ons bestudeerd en verder uitgewerkt naar een model volgens de wensen van de klant. Wij beschikken over een eigen tekenafdeling die uw winkelruimte en atttributen volledig ontwerpt via cadsoftware. Vervolgens begeleiden wij u professioneel doorheen het volledige traject van een project Informeer je over specialisatie standenbouw Werkt u reeds met een bestaande architect dan vormt dit .