Menu Sluiten

Ontwerpers Standenbouw

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van ontwerp tot realisatie

A&B project is een dynamisch bedrijf van Belgische herkomst. Onze origine ligt in de standenbouw maar door de jaren heen hebben wij onze expertise verder uitgebreid. U kan op ons rekenen voor uw creatief totaalconcept met oog voor functionaliteit en originaliteit. 

Wij staan u bij in uw projecten voor: 

  • Standenbouw

    A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

  • Interieur

    A&B Project zorgt voor uw interieurproject of -renovatie. Onze interieurprojecten worden gekenmerkt door originaliteit en duurzaamheid. Wij verzorgen uw projecten van A tot Z, van modern ontwerp tot unieke realisatie.

  • Grafiek

    Het is van belang dat visuele communicatie opvalt en overtuigt. Het juiste grafische design, op de juiste plaats, kan de doorslag betekenen voor de visibiliteit van uw bedrijf.  A&B Project verzorgt voor u de vele aspecten die visuele communicatie biedt. Van signalisatie tot banners, displays, Shop in Shop en veel meer. 

Stel ons uw vraag online of bel ons op +32 (0)3 740 01 50.

34525423452542

More info

tags: Beursstanden – Bouwen Decors – Bouwen Standen – Decorbouw – Interieurconcepten – 

Wenst u meer info over ontwerpers standenbouw kijk dan vlug op https://www.abproject.be | Ontwerpers Standenbouw

Communicatie | Renovatie | Beurzen | Standen | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerpers standenbouw

toggle navigation home standen interieur product over contact nieuws ontwerpbureau jan jan hendrikx deg een jonge en dynamische ontwerper die zijn master in productdesign en industrieumlle vormgeving behaalde aan de media en design academy mad in genk waagde zich jaar geleden aan een grote sprong ontwerpers standenbouw informatie aanvragen Hij richtte ontwerpbureau jan op. De ervaring knowhow en het out of the box denken kreeg hij mee van jan kriekels bij jaga waar hij als freelance ontwerper aan de slag ging. Voor jaga reisde hij europa en de wereld rond om meer dan dertig beurzen per jaar van een sprekende stand te voorzien. Ontwerpbureau jan werkte samen met klanten als het nederlandse nrd en de amerikaanse pharma reus msd. Dankzij de mondelinge reclame van tevreden klanten verdubbelde ontwerpbureau ja.

creaplan nv hoofdnavigatie over creaplan ons team historiek kernwaarden standen standen van a tot z wereldwijde ervaring brand events interieurs alle interieurs meeting boxes displays alle displays safety solutions for live events referenties jobs contact taalkeuze nl fr en ons team bij creaplan maken onze mensen het verschil de creativiteit van de ontwerpers de vakkennis en efficintie van onze standenbouwers en projectleiders het advies en de begeleiding van onze accountmanagers allen samen naar nzelfde doel. Teamwork makes the dream work onze vaste medewerkers en een uitgebreid netwerk van freelancers zorgen ervoor dat we de capaciteit in huis hebben om zowel kleine als grote projecten uit te voeren Informeer je over ontwerpers standenbouw Ons ervaren team bestaat.

Mededeling over Ontwerpers standenbouw

about us expertises realisaties contact nl fr en close contacteer ons expertises bent u op zoek naar een beursstand foodtruck festival stand winkelinrichting of iets helemaal anders bekijk hier onze expertises en ontdek wat plug n play voor u kan betekenen. Van concept tot plaatsing bij plug n play kan het allemaal beursstanden standenbouw decorbouw d decorstukken op zoek naar een decorontwerper die uw unieke decorstukken blitse blikvangers en sprekende showelementen kan realiseren plug n play werkt creatieve concepten en structuren uit voor reclamespots tv en filmdecor modeshows fotoshoots pretparken etc. Als ervaren decorbouwer is geen enkel idee te gek voor ons. Interieurbouw winkelinrichting popup installaties bent u op zoek naar een mobiele popup installatie voor uw festival of evenement plug n play helpt u graag met het realiseren van een outofthebox stand ontwerp voor uw event. Ontdek hier .