Menu Sluiten

Aanbeveling Standenbouw

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van ontwerp tot realisatie

A&B project is een dynamisch bedrijf van Belgische herkomst. Onze origine ligt in de standenbouw maar door de jaren heen hebben wij onze expertise verder uitgebreid. U kan op ons rekenen voor uw creatief totaalconcept met oog voor functionaliteit en originaliteit. 

Wij staan u bij in uw projecten voor: 

  • Standenbouw

    A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

  • Interieur

    A&B Project zorgt voor uw interieurproject of -renovatie. Onze interieurprojecten worden gekenmerkt door originaliteit en duurzaamheid. Wij verzorgen uw projecten van A tot Z, van modern ontwerp tot unieke realisatie.

  • Grafiek

    Het is van belang dat visuele communicatie opvalt en overtuigt. Het juiste grafische design, op de juiste plaats, kan de doorslag betekenen voor de visibiliteit van uw bedrijf.  A&B Project verzorgt voor u de vele aspecten die visuele communicatie biedt. Van signalisatie tot banners, displays, Shop in Shop en veel meer. 

Stel ons uw vraag online of bel ons op +32 (0)3 740 01 50.

34525423452542

More info

tags: Standenbouw – Bouwen Standen – Bouwen Decors – Standenbouw Provincie Antwerpen – Standenbouw Locaal – 

Wenst u meer info over aanbeveling standenbouw kijk dan vlug op https://www.abproject.be | Aanbeveling Standenbouw

Grafisch En Reclame | Communicatie | Events | Interieur | Standen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling standenbouw

skip to main content menu diensten projecten over ons nieuws amp trends jobs contact nl fr en home raquo jobs doe eens zot en solliciteer nu bij alter expo alter expo is een groeiende kmo die service biedt aan beursorganisatoren aanbeveling standenbouw bestellen Wij zijn meer dan jaar actief in binnen en buitenland. We need you beschikbare jobs junior werfleider profiel zin voor avontuur geen quot to quot mentaliteit rijbewijs c of bereid dit tijdens training te behalen contract vaste job contract van onpaalde duur voltijds solliciteer nu Wat verstaan we onder aanbeveling standenbouw groei met ons mee als junior werfleider voor beurs en standenbouw en leer de kneepjes van het vak rond hoe je een beursgebouw in no time in een nieuwe wereld omtovert want alter expo bouwt niet eacuteeacuten stand wel de ganse beurs jobinvulling je helpt mee met de realisatie van op en afbouw van de beurzen congressen bedrijfsevenementen je leert op een kostenefficieumlnte manier te werken en structuur te brengen bij de complexe opbo.

.

Interesse in Aanbeveling standenbouw

.